Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων

Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Ο πελάτης έχει την επιλογή είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, μετά την παραλαβή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Το κατάστημα οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη ή τιμολόγιο), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο [email protected]

Η επιστροφή του ποσού που αφόρα στο υπό επιστροφή προϊόν θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή από την εταιρεία μας. Στην περίπτωση που έγινε πληρωμή της παραγγελίας με πιστωτική κάρτα ή PayPal πριν την υπαναχώρηση και επιστροφή του προϊόντος, η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό σε λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα LED που πωλούνται από το κατάστημα μας, καλύπτονται από 1 εως 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας όπως αυτή ορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα. Για τα προϊόντα των 12V και 24V, για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί και το αντίστοιχο τροφοδοτικό από την εταιρία μας. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλετε σε ελάττωμα και καλύπτεται από την εγγύηση ο καταναλωτής επιβαρύνετε με τα έξοδα αποστολής προς την έδρα μας. Η αποστολή των νέων προϊόντων επιβαρύνει την LED Online. Ο πελάτης οφείλει να αποστείλει e-mail στο [email protected] σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των ελαττωματικών προϊόντων (voucher, μεταφορική κτλπ.)